0%

Leslie Cottenjé over menselijk leiderschap

Leslie Cottenjé over menselijk leiderschap
Op 7 november komt Leslie Cottenjé bij ons langs voor een inspirerende talk over menselijk leiderschap. Leslie, die een succesvolle tech scale-up uit de grond stampte, deelt haar ervaringen als leider en hoe ze haar teams door uitdagingen loodste. Met focus op empathie, open communicatie en het welzijn van haar team toont ze hoe leiders het beste in mensen naar boven halen. Een must voor iedereen die wil groeien als leider met een mensgerichte aanpak!

Keynote over Menselijk leiderschap - donderdag 7 november om 19u

In haar keynote over menselijk leiderschap benadrukt Leslie Cottenje het belang van empathie en authenticiteit in leiderschapsrollen. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen als CEO van een snelgroeiende tech scale-up en hoe mensgericht leiderschap cruciaal was tijdens uitdagende periodes. Leslie bespreekt hoe leiders het beste uit hun teams kunnen halen door vertrouwen en open communicatie te bevorderen. Ze gaat in op de balans tussen zakelijke doelen en het welzijn van medewerkers, en hoe deze balans leidt tot duurzame groei. Tot slot inspireert ze andere leiders om hun eigen stijl te vinden en trouw te blijven aan hun waarden.

Bestel hier jouw tickets

Praktische info

Datum: donderdag 7 november 19u-22u
Locatie: In The Yard - Landegemstraat 10 - 9031 Drongen
Prijs: €20

Programma:

19u ontvangst
19u30 keynote Leslie
20u15 netwerkdrink
Bestel hier jouw tickets

 

Wie is Leslie cottenjé? 

Leslie Cottenjé, een ambitieuze ondernemer uit Brugge en mama van twee jongens, heeft een indrukwekkend parcours afgelegd. In 2015 richtte ze samen met haar partners een Gentse tech scale-up op, die al snel een van de 50 snelst groeiende bedrijven van België werd in zowel 2020 als 2021. Onlangs heeft ze haar rol als CEO overgedragen en een nieuwe uitdaging aangenomen.

Vandaag is Leslie Algemeen Directeur bij Codit België, een toonaangevend IT-consultancybedrijf gespecialiseerd in digitale transformatie. Haar sterke prestaties zijn al vroeg in haar carrière erkend. Zo werd ze in 2015 genomineerd voor ICT Lady of the Year, in 2018 voor Female CEO of the Year, en stond ze in 2022 op de prestigieuze lijst van de Inspiring Fifty, een erkenning voor vrouwen in de techwereld.